Ashihara Karate World Championships - Brașov 2016

Ediţia de anul acesta a Ashihara Karate World Championships are loc în România, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov, o sală cu o capacitate de 1700 de locuri care va găzdui aproximativ 300 de competitori din 20 de ţări participante. Vor exista concursuri de kata şi kumite, cu diviziuni pentru cadeţi, juniori, seniori şi veterani.

La Braşov se sărbătoresc 30 de ani de Ashihara Karate în România prin organizarea acestor campionate. Acest lucru se datorează în mod special maeştrilor care au îmbrăţişat această artă în urmă cu trei decenii: Sorin Popa, Liviu Tăbăcaru, Paul Codău, Ovidiu Turculeţ, Minodora Popa, Eduard Huţanu, George Iacoboaia şi Nicu Dascălu. Nu în ultimul rând, prezenţa şi succesul acestui stil de karate în România se datorează lui Sensei Mircea Cârloganu, pionier al Ashihara Karate în ţara noastră.

Nicolae Ştefan Dascălu se află în fruntea comitetului organizatoric al acestui eveniment de marcă la care vor participa licenţiaţi NIKO ce au obţinut un punctaj de cel puţin 70% la testarea din septembrie 2016.

Copiii cu vârsta sub 7 ani au intrarea gratuită la Ashihara Karate World Championships. Probele de kata au loc în data de 10 noiembrie, iar probele de kumite au loc în 11 şi 12 noiembrie.

Fii sigur că prinzi şi tu loc !   » Cumpara Bilet »